Öppna söndagar

Ett antal söndagar varje säsong slår vi upp portarna och bjuder in besökare till vårt koloniområde. Öppettiderna är klockan 11-16. Sommaren 2021 kommer vi att ha öppet följande söndagar:

• 16 maj
  • 6 juni
  • 4 juli

• 1 augusti
    Kolonin är öppen för rundvandring klockan 11-16. Försäljning av kaffe, hembakat fikabröd och glass vid föreningsstugan. Delta i vår Gissa-grödan-tävling! Vi håller en av föreningens toaletter öppna för besökare. Välkommen!

• 28 augusti
    Detta är ett extra evenemang för i år och äger rum en lördag. Då firar vi att det nationella Koloniträdgårdsförbundet fyller 100 år!
    Örnsro koloniförening har vunnit första pris i Koloniträdgårdsförbundets tävling om en jubileumsrabatt. Den kommer att planteras under lördagen när vi firar jubilaren. Rabatten anläggs i den breda grusvägen mitt i koloniområdet, i mittstråket mot Svartån till.

• 12 september (Kulturarvsdagen).

Vi anpassar oss efter rådande restriktioner utifrån pågående coronapandemi.

Varmt välkommen att besöka oss!