Nu längtar vi till våren!

Örnsro är Örebros äldsta och minsta koloniområde, grundat 1905. Det är vackert beläget vid Svartån och har 80 kolonilotter. Adressen är Idrottsvägen 32. Här kan du se var området ligger.

Här ser du vilka datum vi har öppna söndagar i sommar. Observera att gång- och cykelvägen utmed Svartån är delvis avstängd till och med juli månad. Välkommen att besöka vårt charmiga koloniområde!

 
Under fliken Köpa kolonilott finns nu även Till salu-annonser för dig som är intresserad av att köpa kolonilott på vårt område.  

 

Medlemsinformation 

 

  • Arbetet med att anlägga Örnsro park gör att gång- och cykelvägen utmed Svartån, mellan hängbron och grind 3, är avstängd till och med juli månad.

  • Nu är datumen för årets arbetskvällar, öppna söndagar samt sommarmöte klara. Se kalendern under Intern sida för Örnsrokolonisterna.

  • Tänk på att inte mata fåglar inne på koloniområdet i vinter då det drar till sig möss och råttor.
     
  • Årsmötet ägde rum 19 mars 2023. När protokollet är justerat publiceras det under vår interna sida.

  • Från 1 oktober - 30 april är det inte tillåtet att köra in med bil på området. Detta då våra vattenledningar ligger väldigt ytligt och riskerar att köras sönder vid kallare väder.

Du som har kolonilott på området, logga in på interna sidorna för mer information. Login och lösenord hittar du i pärmen med allmän information i föreningsstugan. 

Ansvarig för hemsidan,
kontakt via e-post: jessica.koloni@gmail.com

 

Ordförande:

Rolf Olofsson