Nästa öppen söndag äger rum 4 september. Då har vi loppis, så välkommen att både fynda och fika. Läs mer om öppettider och hur du hittar till vårt koloniområde på sidan om öppna söndagar.

Örnsro är Örebros äldsta och minsta koloniområde, grundat 1905. Det är vackert beläget vid Svartån och har 80 kolonilotter. Adressen är Idrottsvägen 32. Här kan du se var området ligger.

Under fliken Köpa kolonilott finns nu även Till salu-annonser för dig som är intresserad av att köpa kolonilott på vårt område.

Medlemsinformation

• Spridningen av covid gör att vi återigen får hjälpas åt med att städa av de gemensamma toaletterna efter användning, för att minska risken för smittspridning.

• I höst ersätts den sönderrostade vattencisternen i pumphuset. Fram tills dess kan tillgången till åvatten påverkas.
  • Du hittar aktuell information om byggnationen på idrottsplatsen under en separat flik på Intern sida för Örnsrokolonister. Nu kan du se hur parken som börjat anläggas kommer att se ut. Obs! Det krävs inloggning för att läsa informationen.

• Från 1 oktober - 30 april är det inte tillåtet att köra in med bil på området. Detta då våra vattenledningar ligger väldigt ytligt och riskerar att köras sönder vid kallare väder.

Du som har kolonilott på området, logga in på interna sidorna för mer information. Login och lösenord hittar du i pärmen med allmän information i föreningsstugan.

Ansvarig för hemsidan,
kontakt via e-post: jessica.koloni@gmail.com